Vi vill tacka alla våra underbara givare som har hjälpt familjerna eller kommer att hjälpa familjerna i nöd.

Giving People önskar er alla en underbar och skön vecka! ❤

14001 Varberg

Vill från botten av mitt hjärta tacka för den underbara hjälpen jag fick till mat. Underbara människor som finns runtomkring en. Varken kyl eller frys står tomma. Ett stort tack till Christina som jag fick åka och handla med. Även ett stort tack till Maria som hörde av sig och ville hjälpa. Änglar finns. Det vet jag. Jag har sett de.

13936 Jordbro

Jag vill tacka för förmedlingen av givare. Ett speciellt stort tack till den givaren som b.la. lämnade klänningar till min treåring. Hon sken upp som en sol när hon såg alla klänningar. Så tack för eran hjälp. 

13617 Sollentuna

Jag vill verkligen tacka för all hjälp jag har fått. Jag har bokstavligen stått i hallen med kassar och gråtit av lycka. Det har varit en stor räddning för mig. Tack för att ni och alla underbara givare finns.

14079 Rosersberg

Jag vill tacka giving people för att de gör det möjligt att få hjälp. Sen vill vi tacka Louise och Reefat som kom med all mat som vi önskade oss. Jag vill att de ska veta att de gjort skillnad i någons liv, i en familjs liv. Att inte behöva känna sig orolig vad man ska äta idag eller imorgon, att inte behöva känna sig hungrig, det är så stor stress som man blir av med när man får hjälp. Vi hoppas att kunna hjälpa en annan familj, en dag. Tusen tack från hela vår familj.

13892 Skara

Vill bara säga tack av hela mitt hjärta, sonen fick en underbar födelsedag och tårtan var min dotters skapelse. Tack underbara givare finns inga ord bara tacksamhet! All kärlek från mig och min son!

 

Stöd Giving People, skänk ett bidrag via Swish på 123 137 65 24