Vår blogg

Alla kan göra skillnad på sitt sätt

Idag riktar vi ett stort tack till underbara Ida Persson som skänkt intäkterna från sin julshow till oss.

 

1835 kronor samlades in och går till julklappar till utsatta barn.

 

Tack Clarion Hotel Örebro för att ni gör skillnad

Granen på Clarion Hotel i Örebro tindrar så vackert. Här kan du skänka julmat till barnfamiljer i närområdet genom att köpa en eller flera små lappar för 50 kr och hänga i den vackra granen.

 

Tack Clarion Hotel Örebro för att ni gör skillnad.

 

 

Nettbuss Bus4You skänker julklappar!

Nettbuss Bus4You kör för att minst 1000 barn i Sverige som lever i ekonomisk utsatthet ska få en julklapp! För varje resa som säljs fram till den 22 december skänks fem kronor till Giving People och pengarna går oavkortat till julklappar! För tredje året i rad får vi ovärderlig hjälp från Nettbuss Bus4You som nu siktar på att skänka 300.000 kronor till behövande familjer.

Tack Nettbuss Bus4You för ert fantastiska engagemang och för att ni vill skapa en förändring för barn i Sverige. <3

Sprid julglädje med Giving People och Burlöv Center

Ge en julklapp till någon som verkligen behöver den. Precis som i fjol samarbetar vi med Burlöv Center. I vår gran på Burlöv Center hänger julönskningar från barn och familjer. Ta en önskan, skänk ett presentkort och bidra till en godare JUL FÖR ALLA.

Vi från Giving People kommer att vara på plats varje helg i December på Burlöv Center så kom och besök oss där!

1-2/12, 8-9/12 15-16/12 och 22-23/12

Kom och prata med oss och hjälp till att pärla våra armband. Vi finns utanför och i Burlöv Centers nyinredda Vardagsrum kl. 10.00-18.00

 

Många sätt att stödja Giving People!

Vet du att vi finns på Sponsorhuset? När du ska handla på nätet kan du välja att gå via Sponsorhuset och göra dina inköp, då går en summa för varje köp till Giving People!

https://www.sponsorhuset.se/givingpeople/

Tack till alla som har hjälpt till!

Vi på Giving People vill önska alla vuxna och barn en riktigt glad halloween. Tillsammans samlade vi in ca 6000 kronor till barn som också vill vara med och fira. Igår började vi skicka ut presentkort till förväntansfulla barn. Tack för att ni gjorde det möjligt.

Ps Om ni vill skänka halloweenmys till ett barn är det inte försent men senast i morgon torsdag behöver vi ha ditt bidrag.

Swisha ditt valfria bidrag och märk det med HALLOWEEN

Swisha till: 1231376524

Bilden kan innehålla: 3 personer, personer som ler, personer som sitter

HALLOWEEN

I Sverige råder det lite delade meningar kring att fira den amerikanska högtiden halloween. Vad vi vet är dock att alla ungar älskar högtider, festligheter och att få godis, pyssla eller baka.

Och eftersom vi älskar alla ungar så har vi i år valt att försöka hjälpa så många barn vi kan till en lite festligare helg och halloween. Vill du vara med och skapa lite rysligt mysig stämning för barnen?

Swisha ditt valfria bidrag och märk det med HALLOWEEN

Swisha till: 1231376524

Ps: På vår hemsida kan ni köpa valfritt antal “myspaket” och betalar enkelt med kort eller swish. Paketet kostar 100 kr styck (Vi skänker sedan 50 kr per barn till valfritt halloweenmys så ett paket hjälper två barn)

http://www.givingpeople.se/produkt/lordagsmys/

Ingen automatisk text tillgänglig.

Höstlovsbio

Vi börjar nu rusta oss inför kommande höstlov runt om i Sverige. Vi vet att just loven blir extra jobbiga för redan utsatta barn i Sverige. När skolorna och en del av kompisarna åker i väg på olika aktiviteter med sina familjer ökar utanförskapet och ensamheten hos många barn vars föräldrar inte har den ekonomiska möjligheten att göra någon rolig aktivitet för barnen.

Hos föräldrarna märker vi främst oron över att inte ha tillräckligt med mat när det inte serveras skollunch. Hos barnen är det oftast känslan av att vara utanför och “annorlunda” som är värst. Att inte ha något att berätta när man kommer tillbaka till skolan och kompisarna berättar om allt roligt man gjort.

Höstlovet 2018 kommer vi därför förse så många barn vi bara kan med ett mysigt biobesök. Vi betalar 87 kr per biobiljett och vi hoppas ni vill vara med och ge ett barn ett härligt avbrott i vardagen och något att se fram emot på stundande höstlov.

Tack för att ni gör det möjligt för oss att hjälpa de mest utsatta barnen.

Swisha BIO och valfri summa till: 123 137 65 24

Eller besök vår givmilda gåvobutik och skänk ett aktivitetspaket:

https://www.givingpeople.se/pr…/ge-bort-ett-aktivitetspaket/

Alla bidrag gör enorm skillnad för barnen.

Ingen automatisk text tillgänglig.

Julansökan

Nu är våran ansökan öppen för dig som önskar en fin jul för dina barn 

Giving people vänder sig till dig som har hemmaboende barn mellan 1-17 år. Vi hjälper varje år tusentals barn att få den julafton dom drömmer om. I år kanske vi får glädjen att hjälpa just din familj.

Via den länken skickar du in din ansökan ❤️

Julkasse

Vi är i full gång med att ta emot julansökningar. Ända fram till dagarna innan jul kommer vi göra allt vi kan för att försöka hjälpa så många barn som möjligt att få en riktig jul.

I vår webbshop kan du nu skänka en julmatkasse! En julkasse som i december kommer att delas ut till en väntande barnfamilj någonstans i Sverige.

Besök vår givmilda gåvoshop för att göra skillnad som verkligen känns.

Självklart får alltid ett gåvobevis med ditt köp så en Julkasse kan vara den absolut bästa julklappen till dina nära och kära med stort hjärta.

http://www.givingpeople.se/produkt/julkasse/

Vill du hellre swisha ett bidrag till julmat gör du det till 1231376524 och märker ditt swish med JUL.

Tack för att du gör skillnad och ger alla barn möjligheten att få en fin jul.

Ingen automatisk text tillgänglig.

Tillsammans gör vi skillnad!

Den 1 oktober drog vi igång vårt arbete med att stötta utsatta barn till en fin julafton. Sedan dess har ni donerat näsan 25.000 kronor till julmat och julklappar via våra kampanjer och 71 familjer kan redan andas ut och slippa oroa sig för julen. Vårt arbete fortsätter varje dag fram till jul för att ännu fler barnfamiljer ska få en riktigt underbar jul.

Tack för att ni gör det möjligt!

Bilden kan innehålla: en eller flera personer

Vi kämpa för att alla barn får en underbar jul.

Alla barns önskningar ser olika ut men vad vi vet är att alla barn har något dom önskar sig. Tillsammans kan vi uppfylla barns julönskningar och kämpa för att alla barn får en underbar jul.

Det kanske känns tidigt men hos oss är tomteverkstaden redan i full gång! Swisha en julklapp och gör skillnad för utsatta barn i Sverige.

Märk ditt swish med JUL och sänd till: 123 137 65 24

Eller besök vår gåvoshop där du kan skänka en julklapp mot betalning med kort eller swish.

http://www.givingpeople.se/produkt/ge-bort-en-julklapp/

Bilden kan innehålla: text

Vill du hjälpa en ung pojke att känna glädje över sin födelsedag?

Vi fick ett mail från en mamma som har en son som ska fylla 15 år i November. Vi kan kalla honom Kevin och Kevin lider av bla av adhd, mild autism och depression. Tyvärr mår många unga idag dåligt och en av orsakerna är att man känner sig annorlunda. Så är det också i Kevins fall och han behöver all uppmuntran han kan få. Han har haft en tuff tid där han blivit slagen i skolan vilket förvärrar situationen för ett redan utsatt barn som lider av depression och utanförskap.

Mamman önskar en sak för sin son, att han ska få många vykort och grattis på sin födelsedag.

Självklart vill vara med och göra detta möjligt för Kevin och vi hoppas att ni vill vara med och muntra upp honom på hans stora dag.

För att få Kevins adress mailar ni till mamman på:

Alltforminson@hotmail.com

Tack för att ni gör skillnad för våra barn!

Ps Kevin heter egentligen något annat.

Julen är till för alla barn

1 oktober, för många ligger julen fortfarande långt fram i tiden. Många behöver inte ha större betänkligheter inför julen. När det närmar sig köps julklapparna till barnen och läggs under granen. Släkt och vänner bjuds in för att se Kalle Anka och äta julbord. Men för hundratusentals barn och deras familjer är julen inte en högtid man längtar efter. Med ett växande socialt och ekonomiskt utanförskap bland barnfamiljer i Sverige blir organisationer och nätverk som Giving People helt avgörande för barnens möjligheter att få en fin jul.

Sedan Giving People startade 2013 har vi varje år hjälpt mellan 1500 och 2000 familjer att kunna ge sina barn den julafton de drömmer om. Många tusen julklappar och julmatkassar har bytt händer under årens lopp. Tusentals föräldrar har kunnat andas ut och ännu fler barn har kunnat gå till sängs kvällen innan julafton med ett barns förväntansfulla känslor inför morgondagen.

För 6e året i rad får vi äran att sprida sann julglädje till de barn som behöver det mest. Det är en ynnest för oss att få hjälpa barn och varje år står vi lika ödmjuka inför den fantastiska gemenskap och glädje vi tillsammans sprider. Kommande månader är en tid av blandade känslor. Det känslomässigt tunga jobbet med att ta emot alla rop på hjälp men också månader av oerhörd tacksamhet till alla er som väljer att engagera sig. Privatpersoner och företag som går samman och möjliggör för oss att hjälpa små och stora barn att fira jul och göra verklig förändring i utsatta barn liv.

Så kära givare, följare, ni familjer i behov av stöd och Giving Peoples egna hängivna personal. Jag vet att vi precis som tidigare år kommer gå samman och göra allt som står i vår makt för att se till att barn får en chans till en underbar jul år 2018. Tillsammans ska vi förändra liv och uträtta små och stora julmirakel.

Idag slår vi upp julportarna och börjar ta emot både ansökningar från er som behöver hjälp att fira jul samt anmälningar från er som vill ha en alldeles egen familj att hjälpa att fira jul. Ni finner mer information och länkar under våra evenemang.

Vill du swisha ett bidrag till julen gör du det till 1231376524 och märker det med jul. Tack för att du gör skillnad.

Jag önskar er därmed hjärtligt välkomna att tillsammans med oss vara med och göra julen 2018 till en jul för alla barn.

Linda Hellquist, Generalsekreterare, Giving People

Bilden kan innehålla: en eller flera personer

Alla barn blir inte bjudna på kalas

I Trollhättan finns en speciell liten pojke som fyller 7 år på lördag. Vad som gör honom speciell är att trots hans unga ålder har han ett hjärta lite större än vad som borde rymmas i ett sådant litet barn. På kalaset är klasskompisarna bjudna och förväntningarna inför födelsedagen är stora.

Pojken har dock en liten födelsedagsönskan. Att få bjuda in några barn i samma ålder som sällan eller aldrig blir bjudna på kalas. Med en sådan underbar önskan kan ju inte vi låta bli att försöka uppfylla den.

Har du en son eller dotter som vill gå på kalas på lördag? En underbar familj står redo att öppna dörren för just er. Och vi på Giving people ställer gärna upp med födelsedagspresent även om vi är övertygade om att presenten i sig inte är det viktigaste för denna fantastiska pojke.

Maila oss på info@givingpeople.se om du vill gå på kalas!

Tänk vilken skillnad vi kan göra för varandra med små medel, tack till alla er som varje dag gör det lilla extra för andra.

Bilden kan innehålla: 1 person, eld, ljus och mat

200,00 kr Lägg i varukorg