Femårig pojke går i sommarskor i snön!

Ibland får vi ett rop på hjälp som lämnar oss fulla av förtvivlan och med en klump i magen. Ingen förälder ska behöva känna som mamman som skrivit det här brevet till oss. Inget barn ska behöva gå i sommarskor mitt i iskalla vintern.

Mammans brev:

”Min son går fortfarande med sina sommarskor och jag har inte pengar till att köpa vinterkängor till honom. Jag får byta strumpor på honom varje gång vi gått ut då det kommer in slask innanför skorna. Jag mår så dåligt över att inte kunna köpa skor till honom. I dag när jag nattade honom tittade jag på honom och fylldes av den ångest och skam jag känner över att inte kunna ge min son något så viktigt som ett par vinterskor. Jag är nybliven arbetslös och är skuldsatt över öronen p.g.a att jag varit för snäll mot andra. Senaste året har min ekonomiska situation verkligen fallerat. Jag har inte råd att köpa kläder till min son och inte råd med skor. Från att ha hjälpt andra som haft det tufft till att själv inte ens kunna köpa skor till min egen son, hur kunde det bli så? Detta är så otrolig psykisk krävande. Jag har sålt allt jag kan och gör allt jag kan för att få in extra pengar varje månad”

Tyvärr är detta inte ett unikt fall, varje dag nås vi av desperata rop på hjälp från barnfamiljer runt om i Sverige. Vill du hjälpa barn att få vinterskor och låta föräldrar känna att dom inte är ensamma och ge dem ett välbehövligt andrum?Swisha valfritt belopp märkt med SKOR till 123 137 65 24

Tack för just din insats!

unnamed