Gör skillnad!

Din insats gör stor skillnad. Varje enskild insats, stor som liten, hjälper oss att bekämpa barnfattigdomen i Sverige, inte bara genom akuta insatser utan också genom ett förebyggande och långsiktigt arbete. Ditt engagemang betyder mycket för oss.

Skänk ett bidrag

Ett annat alternativ, är att hjälpa genom att skänka ett ekonomiskt bidrag till vår verksamhet. Swisha på nr 123 137 65 24 eller gör en traditionell insättning på Giving Peoples bankgiro 516-8851. Pengarna går till oavkortat till verksamheten.

Bli månadsgivare

Vill du göra skillnad långsiktigt kan du bli månadsgivare hos oss genom att skänka en matkasse varje månad.

Bli givare

Det vanligaste och enklaste sättet att göra skillnad är att bli givare hos Giving People. Då ger man bort mat, kläder eller andra förnödenheter. Varorna överlämnas personligen till mottagaren. Du blir givare genom att anmäla dig till vårt givarregister. Du blir sedan kontaktad via mail när en familj i ditt område behöver hjälp. Som givare väljer du själv när du önskar hjälpa till och med vad du kan bidra med. Om du inte har möjlighet att hjälpa till vid just det tillfället du blir kontaktad säger du bara nej och frågan går då vidare till någon annan i givarregistret.

Handla i vår webbutik

Tänk på att du kan också göra ett aktivt och medvetet val som medmänniska genom att välja att handla i vår webbutik. Alla medel som kommer in här går direkt till hjälpverksamheten och utsatta barn i Sverige.

Pärla armband!

Vill ni som företag, organisation eller förening göra en insats för utsatta familjer i Sverige? Nu kan ni stödja Giving People genom att pärla våra armband och antingen behålla dem till era anställda, kunder eller medlemmar eller skicka armbanden till oss när de är klara. Alla medel som kommer in går till Giving Peoples verksamhet.

Eller ge av din tid

Önskar du istället att ge av din tid finns det många sätt att stötta Giving People. Du kan till exempel anmäla dig till att bli stödombud. Att bli stödombud till Giving People innebär att du som privatperson använder din tid och kompetens för att hjälpa en barnfamilj med olika former av stöd.

Giving People tar också tacksamt emot hjälp med att sprida vårt budskap genom tex dela ut flyers eller hänga upp reklamblad.  Du anmäler ditt intresse till oss via epost info@givingpeople.se och får där all nödvändig information.

Har du några frågor eller funderingar, tveka inte, utan kontakta Giving People på epost: info@givingpeople.se.

200,00 kr Lägg i varukorg

Nu kan du stödja Giving People genom att gå med i rikslotteriet Världens Chans!

LÄS MER ELLER GÅ MED