Barn kan hjälpa till att skapa en jul för alla genom att sälja Giving Peoples julkort!

Vi tror att det är viktigt för barn att få vara med och engagera sig i aktuella samhällsfrågor och att lära sig om våra olika förutsättningar. Vi söker nu därför er som vill engagera i er i frågan kring barnfattigdom i Sverige och hjälpa till att göra skillnad genom att sälja Giving Peoples julkort. Våra julkort är designade av barn i olika åldrar och intäkterna går oavkortat till julklappar och julmat till utsatta barn.

Oavsett om ni är en skolklass, förening, kompisgäng eller du bara har en liten julhjälte där hemma är ni hjärtligt välkomna att anmäla er att delta i projektet som verkligen gör skillnad för dom mest utsatta barnen. Förra året hjälpte vi ca 1250 familjer att kunna fira jul och nu hoppas vi att vi med gemensamma krafter ska kunna hjälpa ännu fler barn till den julafton dom drömmer om.

Hur går det till?
När ni anmäler er i formuläret nedan skickar vi julkort till er. Julkorten kommer i paket med tio st kort i varje paket. Paketen ska ni sälja för 100 kr per paket. Minsta antalet för beställning är fem paket.

De som köper julkorten av er kan välja att betala kontant till er eller att swisha direkt till Giving People på nummer: 123 137 65 24.

De pengar som ni får kontant kan ni antingen swisha till Giving People på nummer: 123 137 65 24 eller sätta in på Giving Peoples bankgiro på nummer: 516-8851.

Alla intäkter från julkorten går oavkortat till att hjälp barn i Sverige med julklappar!