Kan du ge en hjälpande hand?

Varje dag får vi in flertal ansökningar från familjer som har hamnat i kläm och behöver akut hjälp. Just nu är hjälpen behövd i:

 

9612 KISTA
Liten familj på tre har inom de närmsta fem åren råkat ut för svåra sjukdomar och dödsfall i familjen. Mamman och hennes sambo har svårt att komma tillbaka med allt som hänt med de kämpar på för sonens skull. Familjen behöver mat (ej fläskkött), kläder stl 130 och skor i stl 36/37 för sin elvaårige pojke.

9618 HÖGSÄTER
Barnen som bor med sin mamma saknar varma kläder inför vintern. Arbetslös mamma har förhoppningar att få ett arbete men just nu går inte ekonomin ihop och pengar saknas till kläder åt barnen som är mellan två till fyra år. Barnen behöver vinterkläder stl 116 och 110 till pojkarna, samt vinterkläder i stl 92 till sin flicka.

9628 ARVIKA
Ensamstående mamma med sjuårig son behöver mat. Pojken har växt snabbt på sistone och mammans sjukersättning räcker inte till mat just nu.

9639 SKÖVDE
Ensamstående mamma som lever på sjukpenning har fått glapp i sin utbetalning. Även om hon brukar få det att gå runt finns det ingen buffert för att klara såna här lägen. Barnen som är mellan sex till tolv år behöver mathjälp.
Kan du hjälpa någon av familjerna? Skicka ett meddelande till oss via info@givingpeople.se och börja det med ärendenummer och ort. Uppge även vad du kan hjälpa familjen med. Bor du inte på orten kan du skicka ett presentkort men detta måste först skickas till oss. Skicka ett mail så får du mer info. Alla våra ärenden går även att läsa på vår Facebooksida www.facebook.com/Giving-People

Tack på förhand.
Giving People

Stöd Giving People, skänk ett bidrag via Swish på 123 137 65 24.
(Det går inte att swisha till specifika ärenden.)