Kan du hjälpa en barnfamilj i nöd?

Följande familjer har vänt sig till oss för hjälp:

 

9360 FINSPÅNG
Arbetslös och ensamstående mamma till två små barn har det tufft och behöver akut hjälp med mat och blöjor i stl. 6 & 8.

9380 ÖREBRO
Tvåbarnsfamilj med mammaledighet och arbetslöshet har fått en kämpig månad. De behöver mat (ej fläskkött), modersmjölkersättning NAN 1 och blöjor i stl. 6

9383 SAXTORP
Familj med tre barn lever på en inkomst då mammans sjukersättning har ej kommit i kraft. Barnen går hungriga och behöver mat.

9388 MALMÖ
Ensamstående mamma med tre barn mellan åtta och 13 år är i behov av varma kläder och mat. De behöver mat ( ej fläskkött), vinterkläder flicka stl 134 & en vinterjacka i stl. 40.

9406 RONNEBY
Sjukskriven och ensam mamma till fyra barn söker hjälp med matkasse, skridskor stl. 45 till pojken, samt fodrade vinterstövlar stl. 28 till sin flicka.

9410 NYKÖPING
Ensamstående mamma med åttaårig flicka gör sitt bästa för att få det att gå runt men känner sig otillräcklig. De behöver mat, kläder i stl. 128 och skor i stl. 30-31.

 

Kan du hjälpa någon av dessa familjer? Skicka ett meddelande till oss via info@givingpeople.se och börja det med ärendenummer och ort. Uppge även vad du kan hjälpa familjen med. Bor du inte på orten kan du skicka ett presentkort men detta måste först skickas till oss. Skicka ett mail så får du mer info. Ärendena ovan kan läsas även på vår Facebooksida på www.facebook.com/Giving-People

Tack på förhand.
Giving People

Stöd Giving People, skänk ett bidrag via Swish på 123 137 65 24.
(Det går inte att swisha till specifika ärenden.)