Kan du hjälpa en familj som har det svårt?

Varje dag får vi flertal ansökningar från familjer som vädjar till oss och ber om akut hjälp med förnödenheter. Några av dessa familjer är följande:

 

9710 JÖNKÖPING

Kämpande föräldrar till två barn mellan åtta månader och åtta år. Mamman är sjukskriven och pappan är just nu arbetslös.
Familjen söker:
* Matkasse
* Kläder stl 134-140 flicka
* Kläder stl 122 pojke

9724 SÖLVESBORG (Kristianstad 4,5mil)

Familj med tre barn är i behov av kläder och mat.  Föräldrarna har t.o.m sålt av en del av sina saker för att få in lite extra pengar men det har ändå inte räckt till annat än räkningar. Mamman och pappan känner stor desperation.
Familjen söker:
* Matkasse
* Kläder pojke Stl 134
* Kläder flicka Stl 128

9738 VÄSTRA FRÖLUNDA

Ensamstående mamma till tre barn har det kärvt. Barnen är mellan 2 år och 14 år.  Efter att alla räkningar blir betalda denna månad finns inte mycket kvar på kontot.
Familjen söker:
*Matkasse (Fläskfri)
*Blöjor stl 6

9744 KÄVLINGE (Lund 1 mil)

Ensamstående mamma med en flicka behöver hjälp. Mamman jobbar deltid men får inte riktigt ihop det. Den här månaden blev det extra kärvt. Flickan är i stort behov av kläder.
Familjen söker:
*Matkasse (laktosfri)
*Kläder stl 140/146 flicka

9749 KAREBY (Kungälv 8km)

Trebarnsfamilj med ansträngd ekonomi behöver hjälp. Pappan äntligen fått ett jobb men lönen kommer först nästa månad. Med tre barn har familjen nu svårt att få pengarna att räcka till och känner oro för att de nu inte skall kunna ställa mat på bordet och ge sina barn varma kläder till vintern.
Familjen söker:
*Matkasse (laktosintolerans)
*Kläder stl S (tröjor) 170 (byxor)
*Skor stl 39-40 pojke

 

Kan du hjälpa någon av dessa familjer ovan? Skicka ett meddelande till oss via info@givingpeople.se och börja det med ärendenummer och ort. Uppge även vad du kan hjälpa familjen med. Bor du inte på orten kan du skicka ett presentkort men detta måste först skickas till oss. Skicka ett mail så får du mer info. Vi har många fler ärenden som kan läsas mer om på vår Facebook sida på www.facebook.com/Giving-People

Tack på förhand.
Giving People

Stöd Giving People, skänk ett bidrag via Swish på 123 137 65 24.
(Det går inte att swisha till specifika ärenden.)