Kan du hjälpa en familj som har det svårt?

Oftast är det familjer som har hamnat mellan stolarna. Familjer som har förlorat jobbet, eller inte får något jobb. Familjer som har gått i väggen och inte har kommit igång med sjukpenningen och listan fortsätter. Dessa familjer har vänt sig till oss som sista utväg:

 

9474 FELLINGSBRO (Arboga 1.5 mil)
Familj med två barn behöver hjälp med mat och kläder. Pappan är arbetslös och mamman är sjukskriven.

Familjen söker:
*Matkasse
* Vinterkläder pojke stl 146-1
* Vinterkläder flicka stl 122-1

9553 RYSSBY (Ljungby 1,5 mil)
Två barn i Ryssby saknar vinterkläder. Mamman är sjukskriven med lägsta nivån och familjen lever så gott som helt på pappans minimala lön.

Familjen söker:
* Overall pojke stl 122
* Vinterstövlar pojke stl 31 (innermått 18 cm)
* Vinterstövlar flicka stl 36 (innermått 22 cm)

9580 MARIESTAD
Utmattad pappa behöver stöd. För ett tag sedan sen gick pappa i väggen och lades på sjukhus.I väntan på att sjukpenningen skall komma igång behöver han ge sina barn som är tre och sju år gamla lite mat nu när de kommer och spenderar veckan med honom.

Familjen söker:
* Matkasse

9584 UPPSALA
Pappan är arbetssökande och mamman jobbar som timvikarie. Pengarna flödar inte direkt och den här månaden har det blivit extra kärvt. Syskonen som är en pojke på sju år och en flicka på 1 år, behöver hålla sig varma på vintern. Familjen är tacksam för all hjälp de kan få.

Familjen söker:
* Matkasse (Gluten- och Laktosintolerans)
* Välling Semper 1år
* Barnskor pojke stl 33

 

Kan du hjälpa en av ovanstående familjer med något? Skicka ett meddelande till oss via info@givingpeople.se och börja det med ärendenummer och ort. Uppge även vad du kan hjälpa familjen med. Bor du inte på orten kan du skicka ett presentkort men detta måste först skickas till oss. Skicka ett mail så får du mer info. Ärenden kan läsas om mer på vår Facebooksida www.facebook.com/Giving-People

Tack på förhand.
Zita, Administratör
Giving People

Stöd Giving People, skänk ett bidrag via Swish på 123 137 65 24.
(Det går inte att swisha till specifika ärenden.)