Några ord av tacksamhet från våra sökandefamiljer

Varje dag får vi ett antal brev från våra sökandefamiljer som visar sin tacksamhet till våra underbara givare. Nedan följer några av dessa. Vi kommer inom kort att lägga ut fler tackbrev.

Trevlig helg! 💗

 

9134 Simrishamn

Måste bara dela med mig, allt tack vare er egentligen.
Det hela började med en matkasse. Jag kan inte hitta ett enda ord i mitt ordförråd, som kan beskriva den enorma tacksamhet jag känner, allt ont som händer i världen, överallt, så händer detta mig.. Jag har precis tagit emot alla dessa kläder åt barnen, från en kvinna som hjälpte oss med matkasse när vi sökt hjälp hos giving People, denna tjej hörde av sig igen och ville lämna detta, så nu sitter jag här, med glädjetårar i ögonen o försöker hitta något som kan förklara min tacksamhet… Mina ord är slut, dem räcker inte långt.
Tack snälla du, jag är dig evigt tacksam

9490 Piteå

Jag vill nu tacka de som jag fått mat och blöjor av hoppas ni kan vidarebefordra detta från mig till dom. Har fått så oerhört mycket bra mat, frukt, blöjor och allt man kan önska sig.
Så fruktansvärt fina människor det finns och jag är så oerhört tacksam att jag och mina barn nu har så vi klarar oss ett tag. Det har varit en stor oro i min familj.
Har aldrig vetat att Giving People finns förrän en kompis berättade för mig att jag borde söka där eftersom jag är ensam med så många barn och knappt någon inkomst,  men samtidigt tungt att ta emot så mycket mat som folk lägger ut på en. När man vet hur dyrt allting är  så fina människor som finns. Tack så hemskt hemskt mycket.

 9510 Västerås

Jag vill ge ett STORT tack till er som har hjälpt mig.Vi har fått sån fin hjälp med mat och presenter till min son. Stort tack till er som ska eller har postat presenter också. Kan inte beskriva med ord hur mycket det betyder för mig och mina pojkar. Ni givare ska ha en stjärna i himlen för att ni ger så mycket av er själva till familjer ni inte känner. Ni har ett fint hjärta. kram från mig och pojkarna.

 9699 Ljusdal

Jag vill jätte gärna tacka alla fina människor som har hjälpt mig. Att veta att man bara kan betala va ett nedslag för mig. Men att sen få mat, blöjor och välling så man vet klarar sig. Ja, det gör en gladare än man kunde föreställa sig. Jag är så otroligt glad och tacksam till all hjälp jag har fått. Det är en lättnad för mig och min son. Han förstår inte mycket men han är glad och tackar han med.

9612 Kista

Hej Giving People och alla underbara människor som hjälpt oss.
Vi höll på att tappa tron på mänskligheten då efter att vi ensamma har kämpat med förlusten av vår dotter/syster som var19 år och med alla dessa utgifter på redan ansträngd ekonomi och psyke så har vi nu fått hjälp tack vare er och det kunde vi inte föreställa oss att det finns så underbara människor som har hjälpt till. Tårarna forsar av glädje när vi ser hur glad vår lille grabb blev när han fick kläder och dem maten han längtat efter. Vi saknar ord för hur vi skall tacka er nog för allt ni har hjälpt oss med. Tack för att vi fick åter tron och hopp samt kärlek.