Tackbrev från våra sökandefamiljer

Kära givare,

Ta en stund och läs den tacksamhet våra sökandefamiljer har uttryckt. Er hjälp har påverkat de djupt.

 

14871 Gävle

Jag har nu fått hjälp med både blöjor och matkasse. Är otroligt tacksam för denna hjälp som vi fått av dessa fina medmänniskor. Går knappt beskriva tacksamheten och känslosamheten över denna hjälp. Så ur djupet av mitt hjärta vill jag sända ett stort stort tack.

14878 Gislaved

Vill tacka en givare som gett oss ett så stort stöd är så glad att tårarna kom när jag hämtade maten givaren gav oss. Livet känns lite ljusare nu när barnen har mat varje mål. Du är guld värd!

14918 Helsingborg

Jag vill tacka för all hjälp och ett speciellt stort tack till personen från Växjö som skänkte kläder och hygienartiklar 

15006 Upplands Väsby

Jag vill tacka alla på giving people och till Caroline och Annika som kom med matkassar, välling och blöjor och alla ni andra som skickar hjälp

14909 Kristianstad

Jag vill tacka de två givarna som har hjälpt oss att kunna överleva vardagen. Vi är så evigt tacksamma att vi fick den hjälpen. Massor med kramar från oss 

15037 Västerås

Jag vill skriva tack till mina två givare som hjälpt mig, är så tacksam över eran hjälp, ni är så fina människor, Tack för allt, det betyder så mycket för mig, kan inte tacka er nog!

14947 Falun

Jag vill tacka från djupet av mitt hjärta! Tack till er som hjälpt oss! Utan att döma öppnade ni ert hjärta och tog er tid och hjälpa helt främmande människor! Att känna sig värdelös som mamma men att människor utifrån kommer som räddande änglar! Kan inte tacka någon av er nog. Tack tack tack! 

14963 Brandbergen

Ville tacka er och min givare så jätte mycket. Vet inte hur vi skulle ha klarat oss utan din hjälp och ditt otroligt fina hjärta. Jag och mina barn är så himla tack samma. Fick stora glädje fyllda tårar