slider_flicka_1200-4

Villkor för kortbetalning

Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Vi använder SveaWebPays hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning. Vi accepterar följande kort: Visa och MasterCard. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Inga kortnummer sparas. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.
Leveranstid på Giving Peoples vänskapshalsband är 1 – 3 veckor, övriga produkters leveranstid är 3 – 5 dagar.

Betalning via faktura

Gör dina inköp – betala efter du har fått dina varor!

Att betala med Berazy Faktura betyder att du handlar du tryggt och säkert.

Du behöver aldrig lämna ut dina kortuppgifter eller annan känslig information. Du betalar alltid efter att du fått hem dina varor och kontrollerat att det är rätt.

• Du får alltid leverans innan du betalar
• Kredittid – alltid minst 14 dagar
• Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter eller annan känslig information
• Du har alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
• Ladda ner dina fakturor från berazy.se
• Möjlighet att delbetala din faktura om du träffat särskilt avtal om delbetalning.
Betalningsvillkor

Kredittiden för detta köp är 14 dagar från fakturadatum

Fakturan skickas som E-post till den av dig uppgivna E-postadressen, alternativt som fysisk post till mantalsadress/sätesadress i samband med leveransen. Du debiteras en fakturaavgift på 29: – i enighet med ingånget avtal med E-handelsbutiken.

Betalningen skall ske direkt till Berazy AB (publ) för befriande verkan.
Om betalning uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 60,00 kr för privatperson alternativt 450: – för företag och organisationer, samt en dröjsmålsränta om 2,2, % per månad från fakturans förfallodag.

Utebliven betalning

Uteblir betalning kan fordran komma att överlämnas för inkassoåtgärder där ytterligare kostnader kan tillkomma.

Kreditprövning

Vid köptillfället kan en kreditprövning komma att göras. Det innebär det att en kreditupplysning hämtas från vår samarbetspartner. En kopia på upplysningen kommer då att skickas till dig.

Personuppgiftshantering

Vi handlägger alltid personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning, PUL, personuppgiftslagen. Berazy AB (publ) behandlar inhämtade personuppgifter i första hand i syfte att utföra identifikation, kundanalys, kreditkontroll, marknadsföring samt affärsutveckling.

Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

Genom att du använder Berazy Faktura, godkänner du vår användning av dina personuppgifter i enlighet med Berazys dataskyddspolicy. Detta inkluderar överföring av uppgifter till särskilt utvalda partners eller till stat utanför EU/EES-området.

Frågor

Har du några ytterligare frågor eller funderingar, är du alltid välkommen att ringa Berazy Faktura och vår kundtjänst på 031- 788 09 88 under kontorstid, måndag till fredag

Berazy AB (publ) | Lilla Bommen 1 | 411 04 Göteborg
STOCKHOLM 08 – 533 38 300 | GÖTEBORG 031 – 788 09 88
www.berazy.se