Giving People är en hjälporganisation som arbetar för att motverka
ekonomisk utsatthet och den barnfattigdom som finns i Sverige.

Vill du göra skillnad?

Vill du hjälpa utsatta barnfamiljer i Sverige? Bli givare i vårt nätverk och hjälp oss göra skillnad!

En jul för alla!

Nu närmar sig Julen 2016 och vi vet att många föräldrar känner oro inför att inte kunna ge sina barn en fin jul. Hjälp oss att göra skillnad!

Ge en matkasse!

Genom att köpa en matkasse i vår webbshop skänker du en motsvarande matkasse till en barnfamilj i Sverige.

Behöver du hjälp med mat, kläder eller andra förnödenheter?
Som barnfamilj kan du söka akut hjälp hos Giving People. Klicka här!

Vi finns på facebook!

På Facebook lägger vi ut all information om vilken hjälp som behövs just nu. Besök oss på Facebook länk. Glöm inte att gilla oss och dela vår sida.

Nettbuss Bus4You kör för att 1000 barn i Sverige ska få äta sig mätta i jul!

Tillsammans med Giving People strävar Nettbuss Bus4You efter att minst 1000 barn ska få lov att äta sig mätta i jul. Nettbuss Bus4You har initialt skänkt 100.000 kronor vilket kommer att ge 333 julmatkassar till behövande familjer. Varje bokning som görs via http://www.nettbuss.se/ mellan den 1-20 december bidrar med 5 kronor som oavkortat går till Giving People. Vi säger ett stort tack till Nettbuss Bus4You och deras fantastiska arbete. Vi är oerhört stolta över att ha Nettbuss Bus4You som sponsor.

white-arkitekterWhite arkitekter AB i Malmö

När julen närmar sig blir det uppenbart att alla inte har samma förutsättningar i Sverige att ge sina barn en jul fylld av julklappar och upplevelser.  Som samhällsbyggande företag tycker vi att det är viktigt att vara med och hjälpa till. I år har vi valt att låta våra barn bidra till en hållbar jul genom att välja att ge en julklapp till ett annat barn i Malmö – någon som kommer att uppskatta det väldigt mycket. En liten gest men med en stor betydelse tror vi!

image2byWigström stöttar Giving People

byWigström är en nyetablerad webshop baserad i Göteborg som specialiserar sig på statement, bohemiska och stilrena powersmycken. Som företag tycker vi det är väldigt viktigt att ge tillbaks. Att kunna ge någon nåt litet extra, speciellt såhär inför jul är något vi verkligen värnar om. Därför har vi valt att stötta Giving people där våra gåvor kan göra nytta.

coolstufflogoCoolStuff hjälper hundra familjer

Hundra familjer hos Giving People kommer att få det lite extra glädjefyllt under julen. CoolStuff har nämligen valt att skänka 100 st presentkort á 500 kr till vår organisation. Utöver detta fantastiska initiativ blir CoolStuff dessutom guldsponsor till Giving People. Det är vi mycket glada och stolta över. www.coolstuff.com

elodie-details

elodieElodie skänker 50 kr för varje köp över 500kr!

Fantastiska Elodie Details skänker 50 kr till Giving People för varje köp över 500 kr. Vi tackar så mycket och uppmanar alla till att köpa julklappar på: se.elodiedetails.com.

Tusen tack till Elodie Details.

Våra guldsponsorer

200,00 kr Lägg i varukorg

Nu kan du stödja Giving People genom att gå med i rikslotteriet Världens Chans!

LÄS MER ELLER GÅ MED