Vår blogg


Alla kan bli en barnhjälte och alla kan vara med och stötta barn till en tryggare vardag.

Giving People ger dig och din arbetsplats en möjlighet att ta ställning mot barnfattigdom och göra konkret skillnad i ett barns liv. Några som gjort detta är personalen på Dell, UPS, Canon, King, Knowit, SBAB och BearingPoint som valt att pärla våra armband. Tack till er alla för ert engagemang och er ovärdeliga insats. <3
Tillsammans gör vi skillnad för alla utsatta barn.

Vill ni på din arbetsplats också pärla våra armband? Läs mer om det här: https://www.givingpeople.se/parlpaket/.

Till våra mammor

Som förälder prioriterar man alltid sig själv efter barnen. Man kämpar på i det tysta och klagar aldrig inför barnen över att man saknar något. När barnen behöver nya skor eller vinterjackor är till exempel en bra bh det sista en kvinna skulle lägga pengarna på. Att ha på sig en för liten eller för stor bh är lika obehagligt som att gå med skor som inte passar.

Miss Mary har under flera år stöttat Giving People, men i år har de valt att ta steget längre. Miss Mary kommer att skänka en bh till alla mammor som söker hjälp hos Giving People. 

Alla kan göra skillnad på sitt sätt

Idag riktar vi ett stort tack till underbara Ida Persson som skänkt intäkterna från sin julshow till oss.

 

1835 kronor samlades in och går till julklappar till utsatta barn.

 

Tack Clarion Hotel Örebro för att ni gör skillnad

Granen på Clarion Hotel i Örebro tindrar så vackert. Här kan du skänka julmat till barnfamiljer i närområdet genom att köpa en eller flera små lappar för 50 kr och hänga i den vackra granen.

 

Tack Clarion Hotel Örebro för att ni gör skillnad.

 

 

Nettbuss Bus4You skänker julklappar!

Nettbuss Bus4You kör för att minst 1000 barn i Sverige som lever i ekonomisk utsatthet ska få en julklapp! För varje resa som säljs fram till den 22 december skänks fem kronor till Giving People och pengarna går oavkortat till julklappar! För tredje året i rad får vi ovärderlig hjälp från Nettbuss Bus4You som nu siktar på att skänka 300.000 kronor till behövande familjer.

Tack Nettbuss Bus4You för ert fantastiska engagemang och för att ni vill skapa en förändring för barn i Sverige. <3

Sprid julglädje med Giving People och Burlöv Center

Ge en julklapp till någon som verkligen behöver den. Precis som i fjol samarbetar vi med Burlöv Center. I vår gran på Burlöv Center hänger julönskningar från barn och familjer. Ta en önskan, skänk ett presentkort och bidra till en godare JUL FÖR ALLA.

Vi från Giving People kommer att vara på plats varje helg i December på Burlöv Center så kom och besök oss där!

1-2/12, 8-9/12 15-16/12 och 22-23/12

Kom och prata med oss och hjälp till att pärla våra armband. Vi finns utanför och i Burlöv Centers nyinredda Vardagsrum kl. 10.00-18.00

 

Många sätt att stödja Giving People!

Vet du att vi finns på Sponsorhuset? När du ska handla på nätet kan du välja att gå via Sponsorhuset och göra dina inköp, då går en summa för varje köp till Giving People!

https://www.sponsorhuset.se/givingpeople/

Tack till alla som har hjälpt till!

Vi på Giving People vill önska alla vuxna och barn en riktigt glad halloween. Tillsammans samlade vi in ca 6000 kronor till barn som också vill vara med och fira. Igår började vi skicka ut presentkort till förväntansfulla barn. Tack för att ni gjorde det möjligt.

Ps Om ni vill skänka halloweenmys till ett barn är det inte försent men senast i morgon torsdag behöver vi ha ditt bidrag.

Swisha ditt valfria bidrag och märk det med HALLOWEEN

Swisha till: 1231376524

Bilden kan innehålla: 3 personer, personer som ler, personer som sitter

HALLOWEEN

I Sverige råder det lite delade meningar kring att fira den amerikanska högtiden halloween. Vad vi vet är dock att alla ungar älskar högtider, festligheter och att få godis, pyssla eller baka.

Och eftersom vi älskar alla ungar så har vi i år valt att försöka hjälpa så många barn vi kan till en lite festligare helg och halloween. Vill du vara med och skapa lite rysligt mysig stämning för barnen?

Swisha ditt valfria bidrag och märk det med HALLOWEEN

Swisha till: 1231376524

Ps: På vår hemsida kan ni köpa valfritt antal “myspaket” och betalar enkelt med kort eller swish. Paketet kostar 100 kr styck (Vi skänker sedan 50 kr per barn till valfritt halloweenmys så ett paket hjälper två barn)

http://www.givingpeople.se/produkt/lordagsmys/

Ingen automatisk text tillgänglig.

Höstlovsbio

Vi börjar nu rusta oss inför kommande höstlov runt om i Sverige. Vi vet att just loven blir extra jobbiga för redan utsatta barn i Sverige. När skolorna och en del av kompisarna åker i väg på olika aktiviteter med sina familjer ökar utanförskapet och ensamheten hos många barn vars föräldrar inte har den ekonomiska möjligheten att göra någon rolig aktivitet för barnen.

Hos föräldrarna märker vi främst oron över att inte ha tillräckligt med mat när det inte serveras skollunch. Hos barnen är det oftast känslan av att vara utanför och “annorlunda” som är värst. Att inte ha något att berätta när man kommer tillbaka till skolan och kompisarna berättar om allt roligt man gjort.

Höstlovet 2018 kommer vi därför förse så många barn vi bara kan med ett mysigt biobesök. Vi betalar 87 kr per biobiljett och vi hoppas ni vill vara med och ge ett barn ett härligt avbrott i vardagen och något att se fram emot på stundande höstlov.

Tack för att ni gör det möjligt för oss att hjälpa de mest utsatta barnen.

Swisha BIO och valfri summa till: 123 137 65 24

Eller besök vår givmilda gåvobutik och skänk ett aktivitetspaket:

https://www.givingpeople.se/pr…/ge-bort-ett-aktivitetspaket/

Alla bidrag gör enorm skillnad för barnen.

Ingen automatisk text tillgänglig.

Julansökan

Nu är våran ansökan öppen för dig som önskar en fin jul för dina barn 

Giving people vänder sig till dig som har hemmaboende barn mellan 1-17 år. Vi hjälper varje år tusentals barn att få den julafton dom drömmer om. I år kanske vi får glädjen att hjälpa just din familj.

Via den länken skickar du in din ansökan ❤️

Julkasse

Vi är i full gång med att ta emot julansökningar. Ända fram till dagarna innan jul kommer vi göra allt vi kan för att försöka hjälpa så många barn som möjligt att få en riktig jul.

I vår webbshop kan du nu skänka en julmatkasse! En julkasse som i december kommer att delas ut till en väntande barnfamilj någonstans i Sverige.

Besök vår givmilda gåvoshop för att göra skillnad som verkligen känns.

Självklart får alltid ett gåvobevis med ditt köp så en Julkasse kan vara den absolut bästa julklappen till dina nära och kära med stort hjärta.

http://www.givingpeople.se/produkt/julkasse/

Vill du hellre swisha ett bidrag till julmat gör du det till 1231376524 och märker ditt swish med JUL.

Tack för att du gör skillnad och ger alla barn möjligheten att få en fin jul.

Ingen automatisk text tillgänglig.

Tillsammans gör vi skillnad!

Den 1 oktober drog vi igång vårt arbete med att stötta utsatta barn till en fin julafton. Sedan dess har ni donerat näsan 25.000 kronor till julmat och julklappar via våra kampanjer och 71 familjer kan redan andas ut och slippa oroa sig för julen. Vårt arbete fortsätter varje dag fram till jul för att ännu fler barnfamiljer ska få en riktigt underbar jul.

Tack för att ni gör det möjligt!

Bilden kan innehålla: en eller flera personer

Vi kämpa för att alla barn får en underbar jul.

Alla barns önskningar ser olika ut men vad vi vet är att alla barn har något dom önskar sig. Tillsammans kan vi uppfylla barns julönskningar och kämpa för att alla barn får en underbar jul.

Det kanske känns tidigt men hos oss är tomteverkstaden redan i full gång! Swisha en julklapp och gör skillnad för utsatta barn i Sverige.

Märk ditt swish med JUL och sänd till: 123 137 65 24

Eller besök vår gåvoshop där du kan skänka en julklapp mot betalning med kort eller swish.

http://www.givingpeople.se/produkt/ge-bort-en-julklapp/

Bilden kan innehålla: text

Vill du hjälpa en ung pojke att känna glädje över sin födelsedag?

Vi fick ett mail från en mamma som har en son som ska fylla 15 år i November. Vi kan kalla honom Kevin och Kevin lider av bla av adhd, mild autism och depression. Tyvärr mår många unga idag dåligt och en av orsakerna är att man känner sig annorlunda. Så är det också i Kevins fall och han behöver all uppmuntran han kan få. Han har haft en tuff tid där han blivit slagen i skolan vilket förvärrar situationen för ett redan utsatt barn som lider av depression och utanförskap.

Mamman önskar en sak för sin son, att han ska få många vykort och grattis på sin födelsedag.

Självklart vill vara med och göra detta möjligt för Kevin och vi hoppas att ni vill vara med och muntra upp honom på hans stora dag.

För att få Kevins adress mailar ni till mamman på:

Alltforminson@hotmail.com

Tack för att ni gör skillnad för våra barn!

Ps Kevin heter egentligen något annat.

200,00 kr Lägg i varukorg

Nu kan du stödja Giving People genom att gå med i rikslotteriet Världens Chans!

LÄS MER ELLER GÅ MED