Välkommen till en Jul för alla!

Giving People är en hjälporganisation med fokus på barn i Sverige som lever i barnfattigdom. Med en kvarts miljon utsatta barn i Sverige och ett stort mörkertal är vårt uppdrag inte bara behövligt utan också många gånger livsavgörande för att förhindra social utsatthet och långtgående konsekvenser för de barn som drabbas.

Vi jobbar året runt för att förse behövande barn med mat, kläder och möjlighet till en trygg barndom. Nu närmar sig Julen 2017 och vi vet att många föräldrar känner oro inför att inte kunna ge sina barn en fin jul. Förra året hjälpte Giving People mer än 2250 familjer som fick julmat och/eller julklappar och ca 5000 barn som fick julklappar via våra olika insamlingar.

Du som givare kan med hjälp av vårt enkla formulär anmäla dig som julgivare, du avgör själv om du vill hjälpa någon i ditt område och om du kan tänka dig hjälpa till på håll. Du bestämmer vad du kan hjälpa till med, ingen hjälp är för liten. Vi kommer under en tid framöver att samla in julgivare och sökande familjer och sedan meddelar vi dig som givare vilken familj du blivit tilldelad. Man kan även skänka presentkort på mat, leksaker, kläder, biobiljetter etc. Vi tar också tacksamt emot frimärken inför julen då vi kommer att skicka mycket paket.

swish_logo_primary_rgb

Vill du swisha ett valfritt bidrag?

Ditt bidrag går till julklappar och julmat.

Swisha ”JUL” till: 123 137 65 24

Här kan du anmäla dig som julgivare under julen 2017

Sista anmälningsdag är 12 december men anmäl dig gärna så snart som möjligt. Vi matchar givare och sökande från oktober fram till mitten av december. Ibland kan det ta tid att hitta lämplig familj i din närhet men vi kommer höra av oss när vi matchat klart.

Till dig som söker hjälp att ge barnen en julafton, vi finns här för dig!

Vi riktar oss till dig som har hemmaboende barn mellan 1 till 17 år. Av oss kan du få hjälp med julmat och julklappar. I vårt ansökningsformulär kan du fylla i vad barnen önskar sig och vad ni behöver. Senast den 5 december behöver vi din ansökan och vi kommer sedan i mån av resurser ta emot fler ansökningar i december. Följ oss gärna på Facebook för att ta del av information som kommer läggas upp löpande gällande ansökningar och datum.

Tack för ditt förtroende och för att vi får lov att försöka hjälpa er att få en fin jul.

Här kan du ansöka om att få hjälp under julen 2017.

julkorten

Julkort

Vill du sälja
Giving Peoples julkort?
Barn kan hjälpa till att skapa en jul för alla genom att sälja julkort!

Vill du skänka presentkort eller frimärken?

Vi tar också tacksamt emot frimärken inför julen då vi kommer att skicka mycket paket.
Vill du skänka presentkort eller frimärken skicka dessa till:

Giving People
Box 224
462 23 Vänersborg
Märk ditt kuvert med “JUL”.

Ditt företag kan göra skillnad

Ditt företag kan göra skillnad för Sveriges mest utsatta barn. Genom att sprida Giving Peoples julkampanj till dina kunder, besökare och anställda visar ditt företag samhällsengagemang och ansvarstagande. 

200,00 kr Lägg i varukorg