Swisha en julklapp!

Swisha en julklapp till 123 137 65 24

Under julen får Giving People väldigt många ansökningar om hjälp från barnfamiljer i Sverige som lever i fattigdom och stort utanförskap. Vi möter förtvivlade föräldrar som inte kan ge sina barn en fin jul. Vi möter barn som är fullt medvetna om sin situation och gör allt för att dölja den. Vi möter vuxna som ligger sömnlösa för deras barns listor till tomten är önskningar som de vet att de aldrig kan uppfylla.

Giving People vill att julen ska handla om barnen och deras upplevelse. Vi vill, tillsammans med dig, skapa en JUL FÖR ALLA. För att kunna bistå barnfamiljer som söker hjälp hos oss har vi tagit fram en enkel och tydlig julkampanj: JUL FÖR ALLA. Budskapet i kampanjen är att skapa en JUL FÖR ALLA.

Detta sker genom att swisha en julklapp.

De gåvor som inkommer på Swish omvandlar Giving People till presentkort. Presentkorten får de hjälpsökande barnfamiljerna tilldelat sig. Detta är en metod som Giving People är ensamma om idag. Giving People tycker nämligen att det är oerhört viktigt att barnen får känna sig speciella på julafton. Vi vill ge föräldrarna större möjligheter att ge en gåva som barnet faktiskt har önskat sig. På detta sätt skapar vi tillsammans ett fint julminne för de barn och ungdomar som lever i ekonomiskt utsatthet.

Du som företag kan göra skillnad

Ditt företag kan göra skillnad för Sveriges mest utsatta barn. Genom att sprida Giving Peoples julkampanj till dina kunder, besökare och anställda visar ditt företag samhällsengagemang och ansvarstagande. Nedan finner Ni alla filer som ingår i kampanjen JUL FÖR ALLA. Ni kan välja att skriva ut allt eller delar av kampanjen. Våra posters går bra att hänga upp överallt, till exempel i personalrum, skyltfönstret, vid kassan, i omklädningsrummet etc. Vi kan tillsammans hjälpa många barn och barnfamiljer att fira en glädjefull jul. Kontakta Giving People på e-post foretag@givingpeople.se om du har några frågor så berättar vi mer.

Ladda ner vår poster JUL FÖR ALLA här (pdf).

sv_jul2014-rulle

Vill du skänka frimärken och presentkort?

Vi tar också tacksamt emot frimärken och presentkort inför jul då vi kommer att skicka mycket paket.
Vill du skänka frimärken och presentkort skicka dessa till:

Giving People
Box 224
462 23 Vänersborg
Märk ditt kuvert med “JUL”.

swish_logo_primary_rgb

Swisha en julklapp!

Swisha ”JUL” till: 123 137 65 24

Köp dina julklappar

Du vet väl att Giving People har jättebra julklappar som du kan köpa och ge bort?

Tillsammans kan vi skapa en jul för alla.

www.givingpeople.se/butiken

halsband_front

200,00 kr Lägg i varukorg

Nu kan du stödja Giving People genom att gå med i rikslotteriet Världens Chans!

LÄS MER ELLER GÅ MED