Består ditt företag av barnhjältar?

Vad är en barnhjälte för dig? För oss på Giving People är en barnhjälte en person eller ett företag som osjälviskt delar med sig av sin tid och kärlek för att hjälpa någon annan.

I vårt fall pratar vi om att hjälpa de tusentals barn som lever i ekonomiskt och socialt utanförskap i Sverige. Tusentals barn som vi tillsammans dagligen hjälper till en dräglig vardag.

Vi pratar om barn som tvingas växa upp under svåra omständigheter på grund av att familjen hamnat i ekonomisk kris. Vi pratar om barn som inte kan äta sig mätta, som inte har varma kläder och skor på vintern, barn som aldrig någonsin kan delta i aktiviter eller få en glass på sommaren. Vi pratar om barn som löper enormt stor risk för ett liv i utanförskap.

Varje år gör vi skillnad för tusentals barn men vi och barnen behöver din hjälp.

Vill ditt företag göra en gemensam personalaktivitet och ge oss av er tid och göra skillnad?

Pärla och skicka till oss

Pärla 100 till 500 armband och skicka dem till oss. Vi säljer dem sedan och pengarna går till Giving Peoples verksamhet. Ni gör en insats för utsatta barnfamiljer i Sverige samtidigt med en gemensam aktivitet som är både kreativ och mysig. Vill ni behålla några armband swishar ni 100 kr per armband ni behåller till oss.

PRIS: 1000 – 5000 kr

Så går det till:

Vi skickar ett komplett paket till er med allt ni behöver för att pärla armbanden. Paketen levereras till er direkt från vår samarbetspartner Rundis.

Paketet innehåller pärlor, elastisk tråd och lim. I paketet ingår även återförslutningsbara påsar till de färdiga armbanden.

Ni pärlar dem och skickar dem antingen till oss eller behåller dem och delar ut till människor ni bryr er om.

Instruktioner för hur armbanden ska se ut hittar du här:
Pärlinstruktion.